VR education

Virtual reality is in enkele maanden tijd erg populair geworden. Je kunt niet alleen VR gamen en films kijken, maar je kunt virtual reality zelfs naar het klaslokaal halen. Het enige wat je nodig hebt, is VR materialen en het juiste lesmateriaal. Emagine kan alle benodigdheden voor VR education leveren, inclusief de benodigde software.

De voordelen van VR education

Het gebruik van virtual reality in het klaslokaal brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste kan virtual reality meer diepgang geven aan bepaalde lesstof. Door virtual reality in te zetten, kan de theorie uit boeken bijvoorbeeld levendiger gepresenteerd worden.

Daarnaast kun je met VR education bepaalde zaken beter uitleggen. Moet er bijvoorbeeld uitgelegd worden hoe een bepaalde machine werkt? Dan kun je dit doen met een saaie tekst, maar ook door middel van virtual reality. Door de werking van een machine of apparaat met pakkende beelden uit te leggen en te laten ervaren, blijft deze informatie beter hangen. Ook is beeld in veel gevallen begrijpelijker dan saaie tekst en is het stukken interactiever.

Vragen, meer informatie of gewoon een demo op locatie? Neem contact met ons op!

Virtual reality education met Emagine

Emagine is gespecialiseerd in het leveren van virtual reality education. Wij leveren niet alleen de materialen die je nodig hebt voor virtual reality in het onderwijs, maar kunnen ook lesstof aanleveren. Dit betekent dat je zelf niets hoeft te doen om virtual reality education in te zetten in jouw klaslokaal. Je profiteert van de vele voordelen van VR education, zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Goed om te weten: Emagine houdt zich aan alle exameneisen. Omdat wij ons aan alle exameneisen houden, kunnen we zelfs bepaalde theorie onderdelen in het onderwijs vervangen met virtual reality education.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over VR for education? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het inzetten van virtual reality in het onderwijs. Ook als je wil weten wat Emagine voor jou kan betekenen, kun je contact met ons opnemen.

Emagine
© Emagine B.V. 2017
 with  by Seronaris B.V.