Over ons

Oculus VR bril

Het onstaan van Emagine

Emagine B.V is de virtual reality specialist op het gebied van onderwijs. Met focus op de profiel- en keuzedelen binnen het vernieuwde VMBO. Opgericht in 2016 door 2 docenten PIE, zij vonden dat het onderwijs laagdrempeliger moest worden met meer diepgang en aansluiting op de praktijk. Door hun onderwijskennis kunnen ze snel schakelen en zorgen we ervoor dat onze gevirtualiseerde lesstof overeenkomt met de syllabi voor de examens.

Vragen, meer informatie of gewoon een demo op locatie? Neem contact met ons op!

Investering

Begin 2017 heeft Emagine een investering van meer dan €100.000 opgehaald. Zo werd het mogelijk om nog sneller op te schalen en meer profiel- en keuzedelen te ondersteunen. Door deze investering worden PIE, BWI, Z&W EN E&O in 2017 volledig ondersteund binnen het Emagine platform.

Wie ben ik

Michiel Groot Koerkamp

Michiel Groot Koerkamp

Michiel Groot Koerkamp, trotse vader en oprichter van Emagine. Na de opleiding Techniek met succes te hebben afgerond, heeft mijn beroep een onverwachte wending gekregen. Ik heb het stokje overgenomen en het tuinbouwbedrijf van mijn vader 8 jaar met passie voortgezet. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om mijn kennis voor techniek en ondernemerschap verder te mogen ontwikkelen. Ik geniet ervan om mensen enthousiast te maken om de beste kwaliteitenin ze naar boven te halen. Ik ben een visionair,binnen Emagine zullen deze kwaliteiten kenmerkend zijn, doordat de SKY voor mij niet de limit is. Ik wil de kansen die ik zie overbrengen binnen het onderwijs. Virtual Reality is voor mij onbegrensde mogelijkheden werkelijk maken binnen het onderwijs.

Emagine
© Emagine B.V. 2017
 with  by Seronaris B.V.